• Pon-čet: 08-20h Pet: 08:15h
  • 3Dentall

CAD/CAM dentalni laboratorij

“Dizajnirano i proizvedeno uz pomoć kompjutora”, moglo bi se slobodno prevesti kraticu CAD CAM. Naš je laboratorij opremljen za primanje i procesuiranje intraoralnih skenova svih proizvođača IO scanera. Opremljeni smo i educirani za sve aditivne i reduktivne proizvodnje .  Tehnološko rješenje ovisi o indikaciji a izbor materijala koje upotrebljavamo uglavnom spada u premium segment. Dentsply Sirona i Formlabs naš su izbor kad se radi o opremi i materijalima.

Digitalna stomatologija pa tako i rad u laboratoriju zahtjeva kontinuirano praćenje razvoja tehnologije. Trudimo se biti u korak s najnovijim postupcima i idejama u tom području.

Za kreativne ljude tehnologija je mogućnost rasta i razvoja a nikako ograničenje. Razvoj vlastitih postupaka i protokola u izradi nadomjestaka uvelike karakterizira naš pristup poslu. CAD CAM nam daje slobodu i mogućnost koja analognim putem nije ostvariva.

Rast i napredak, naravno, u službi je zadovoljavanja potreba naših klijenata. Estetske i funkcijske zahtjeve koje stavljaju pred nas bez uporabe tehnologije nije moguće zadovoljiti. Iz tog razloga ulaganje u tehnologiju fokus je kojeg nikad ne gubimo iz vida.

 

 

Primajte korisne informacije, novosti i recenzije iz dentalnog svijeta

Uspješno ste prijavljeni

Oups, nešto ne radi, pokušajte ponovno kasnije.