• Pon-čet: 08-20h Pet: 08:15h
  • 3Dentall

O nama

MEHUN d.o.o. sa svojih 18 zaposlenika spada u red manjih poduzeća. 27 godina stalnog usavršavanja i edukacija u raznim područjima dentalne tehnike rezultiralo je sposobnošću djelatnika da odgovore i na najzahtjevnije izazove bilo da se radi o procesima i postupcima u izradi dentoprotetskih nadomjestaka ili materijalima od kojih se izrađuju. Prateći suvremena dostignuća, tvrtka po svojoj opremljenosti i kompetencijama spada u sam vrh dentalne tehnike na području koje pokriva svojim djelovanjem. Suradnja s nekim od najvažnijih stručnjaka, otvoren pristup svim recentnim znanstvenim metodama i bogato iskustvo osnivača poduzeća  Darka Mehuna i voditeljice laboratorija Sanje Ciberlin omogućavaju suradnicima uvijek individualan pristup u rješavanje svakog pojedinog slučaja i savjet koji pametni suradnici rado poslušaju.

Posljednjih godina interes poduzeća posebno je usmjeren na bezmetalna rješenja i materijale koji ne izazivaju nikakve nelagode kako za pacijente, tako i za doktore dentalne medicine.

Laboratorij je u stanju izvršiti svaki zahtijevani rad – od folija za izbjeljivanje pa sve do najsloženijih radova na implantatima u svim materijalima od neplemenitih preko galvana i cirkon oksida do titana. Posebnost u radu laboratorija je izrada facijalnih epiteza, proteza uha, nosa i sl. Uz osnovne djelatnosti, interesi poduzeća kreću se i u sferi edukacija.

CAD-CAM protokoli svakodnevnica su u radu laboratorija.

Primajte korisne informacije, novosti i recenzije iz dentalnog svijeta

Uspješno ste prijavljeni

Oups, nešto ne radi, pokušajte ponovno kasnije.