• Pon-čet: 08-20h Pet: 08:15h
  • 3Dentall

Politika kvalitete

Kod nas je kvaliteta sastavni dio svakodnevnog poslovanja i naše poslovne strategije. Sustav upravljanja kvalitetom primijenjen u tvrtki MEHUN d.o.o. zasnovan je na zahtjevima međunarodne norme EN ISO 9001:2008, a dodjeljen je od certificiranih auditora organizacije TÜV. Cilj navedenog je potpuno ispunjavanje zahtjeva za kvalitetom usluga i procesa.

Sustav upravljanja kvalitetom primjenjuje se na proces izrade zubno-protetskih nadomjestaka odnosno na sve faze i segmente rada od prijama otisaka i izdavanje radnih naloga, praćenja pojedinih faza rada preko kontrole istih do završne kontrole. Sadrži sve zahtjeve radnih procedura, a koje zubotehnički laboratorij Mehun d.o.o. ispunjava. Zahtjevi se odnose na dokumentaciju koja podrazumijeva upravljanje sustavom kvalitete proizvoda i usluga, aparate i uređaje, zaposlenike, radne uvjete, nabavu, prodaju usluga, zahtjeve pacijenta, ispunjavanje zakonskih obveza i slično.

Rad u skladu sa zahtjevima međunarodne norme EN ISO 9001:2008 dokaz je visoke kvalitete naših proizvoda, usluga i čitavih procesa unutar tvrtke, te jamči potpunu usklađenost sa nacionalnim i međunarodnim zakonskim propisima i opravdava očekivanja naših kupaca, partnera i regulatornih tijela.

Poslovnik u cjelosti opisuje sustav upravljanja kvalitetom i kao takvog možete ga preuzeti i pregledati u PDF formatu.

Možda vas interesira

Primajte korisne informacije, novosti i recenzije iz dentalnog svijeta

Uspješno ste prijavljeni

Oups, nešto ne radi, pokušajte ponovno kasnije.